top of page
2016

 Mansgrupp med personligt ledarskap som mål

 Du välkomnas till inspirerande dagar 

Stallet, Falkgården Selja/Mora
Hur ska du hantera alla dina olika roller?
Yrkesrollen – mansrollen – samborollen – papparollen – sonrollen – kompisrollen Hur får du det hela att hänga samman och fungera på ett bra sätt?   

De krav som samhället ställer innebär för de flesta ett evigt pusslande med att få tiden att räcka till. Att se alla de olika rollerna i vardagslivet kan medföra krav på förändring av olika roller. Detta är en stor utmaning som skapar möjligheter för den som vågar utveckla sina olika sidor.

Vi arbetar i grupp och ibland enskilt med faktiska händelser – vad vi själva varit med om. Genom att utforska erfarenheter som varit viktiga i våra liv och tillsammans reflektera över dessa händelser uppstår nya perspektiv och möjligheter. Därigenom kan vi utvecklas som individer och bli bättre på att hantera vardagen. Du väljer själv vad du vill undersöka och hur djupt du vill gå. Syftet är att under kursen pröva på olika metoder som ökar kreativiteten och livsglädjen.

Under inspirations dagarna kommer vi att demonstrera hur vi arbetar och ge deltagarna utrymme för att beskriva de egna behoven och önskemålen om vad som är viktigt att lära under kursen. Tillsammans bygger vi den kurs som deltagarna behöver och formar de strukturer som krävs.

Detta ger kompetens i ledarskap.

Tid: Hör av dej till Monica Westberg

Pris:      3.000:- kronor + moms

Plats:     Selja, Falkgården Mora

Ledare:
Monica Westberg Lärare och grundare av PsykodramaAkademin samt FEPTO

Sten Wiktorsson Org. utvecklare

bottom of page